PERKARA 19: Setiap orang adalah berhak kepada kebebasan pendapat dan mengeluarkan fikiran; hak ini termasuklah kebebasan memegang pendapat tanpa gangguan dan menuntut, menerima dan menyebarkan maklumat dan buah fikiran melalui sebarang media dan tanpa mengira sempadan. - Universal Declaration of Human Rights (OHCHR)

Wednesday, October 20, 2010

ISLAMIC FASHION FESTIVAL via 1MALAYSIA: Rosmah promosi pakaian Islam ala jahiliah!

"Rosmah rasmi festival pakaian Islam?.. Rosmah Mansor sokong cara pemakaian Islam? Rosmah Mansor berbicara mengenai pakaian wanita Islam?"

Maka tidak peliklah, festival pemakaian Islam yang diadakan di Kuala Lumpur, April lalu menampilkan cara/fesyen pemakaian muslimah versi 1Malaysia Umnoapco (yahudi).. Sungguh terhina lagi memalukan!

Salah satu agenda terbaru ad-dajjal al-masih bagi membogelkan pakaian MUSLIMAH Malaysia dan Indonesia yang diterajuai oleh kerajaan 1MALAYSIA, Rosmah Mansor!!..

Penyokong 'Parti Islam' Umno pasti terharu dengan bini PM Najib Razak ini..

Wallahua'lam..P/s: Ada seorang hamba Allah bertanya penulis, siapakah di sebalik tabir/tulang belakang (penasihat dll) program 'fesyen Islam' (sekular) ini.. Jawapannya ialah pada gambar di bawah...

Berita berkaitan....

- Kita seharusnya berbangga isteri Perdana Menteri kita suka menari dan menyanyi.. (video inside)

dipetik dari: ruangbicarapriamalaya.blogspot.com

No comments: